Kayıt: Jul 29, 2004 Mesajlar: 731 Nereden: İzmir /Narlıdere
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 12:01 am Mesaj konusu: Siteye çiçekli bir foto?raf?m?z? koyduk olay olduk!!!
yawww herkes benle dalga geçmeye ba?lad? yawww . en son Erci Agam'?n ICQ'dan ç?karken söyledi?i "gözlerinden ve çiçeklerinden öperim" laf? barda?? ta??rd? , art?k yeter!!! do?ay? sevelim dedik millet dalga geçmeye ba?lad? yahuuu !!! madem öyle i?te böyle yar?n ?zmir'deki tüm çiçekleri ve ye?illikleri yok ediyorum . gazete ve TV'lerden takip edebilirsiniz!!!
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 12:44 am Mesaj konusu: Re: Siteye çiçekli bir foto?raf?m?z? koyduk olay olduk!!!
dostum hakan yeni gördüm fotoyu.. o nedir öyle elinde geyik kafasi gibi ehuahah avcilar duvara süs diye asarlar ya..; abi çok güldüm yaa tam makara resim koymu??sun, ama güzel bi?i sen do?ayi sev ye?ili koru herzaman
Kayıt: Jul 29, 2004 Mesajlar: 731 Nereden: İzmir /Narlıdere
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 2:38 am Mesaj konusu: Re: Siteye çiçekli bir foto?raf?m?z? koyduk olay olduk!!!
yawww zaten ?akas? komikli?i olsun diye koydum o foto?raf? biraz bak?p e?lenelim diye yani ?imdi burda ben al?nmad?m olur daaa ufaktan birisiyle ?akayla kar???k at???rsak o da al?nmas?n. sizin de elinizde böyle güzel ?eyler varsa koyun siteye.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız