Tarih: Sal Hzr 07, 2005 8:05 pm Mesaj konusu: Arkada?lar acil bi bak?n bi bebek ölüyor
arkada?lar bi kaç gündür tak?ld???m donanan?m haber forumda ac? bir ba?l?k gördüm bir üyenin yeni do?mu? yi?eninin 10 gün içinde ameliyat olmas? gerekiyor olmazsa ölücek ameliyat için gerekli olan para 10milyar bir hesap numaras? açm??lar herkes ordaya elinden geldi?ince yard?m yap?yor belki aram?zdanda yard?m etmek isteyenler olabilir diye buraya da yazd?m
Kayıt: Aug 15, 2004 Mesajlar: 1791 Nereden: izmir / Menemen
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 8:27 pm Mesaj konusu: Re: Arkada?lar acil bi bak?n bi bebek ölüyor
ee taylan nas?l olcak ?imdi yar?na kal?rm? acaba hesaplar?ma online giremiyom ben
hadi amigatürkçüler tam gaz yar?n bu bebeyi kurtaral?m ben yar?n tüm i?i gücü b?rak?yom bankaya ko?uyom in?allah kurtulur bi ?eyler yapabiliriz ama madem hastanede ameliyat?n? yapmazlarsa para almadan ben bu ülkeyi terk ederim
Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 12:29 pm Mesaj konusu: Re: Arkada?lar acil bi bak?n bi bebek ölüyor
Beyler ben di?er foruma girip detayl? bir ara?t?rma yapt?m. Genelde herkes olay?n do?ru oldu?unu söylüyor. bence ALLAH r?zas? için herkes elinden geleni yaps?n. Unutmay?n ne oldum dememeli, ne olaca??m demeli...
Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 11:16 pm Mesaj konusu: Re: Arkada?lar acil bi bak?n bi bebek ölüyor
ameliyat söylenildi?ine göre yap?lm??t?r herhalde ama gene de yard?m yapabiliriz zaten toplansa toplansa 500-750 anca toplanm??t?r netten ama ailnin dü?tü?ü durum hala kötüdür
yard?m edebilecek olan arkada?lar hala yard?m edebilir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız