Kayıt: Aug 02, 2004 Mesajlar: 1048 Nereden: İstanbul/Levent
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 4:11 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
arkada?lar olabilir her?ey,zaten polat'da yapt??? hatan?n fark?nda özür dilemi?.ben sürekli kargo ile içiçe oldu?um için çok iyi biliyorum,kargoya verdi?iniz ?ey ne olursa olsun hiç farketmez ?ce man in dedi?i gibi e?er orj ambalaj?nda de?ilse her türlü hasar ve ziyan? gönderene aittir,ayr?ca üstüne istedi?iniz kadar dikkat k?r?l?r yaz?n (hatta abart?yorum dikkat nükleer madde yaz?n hiç farketmez) koliyi bir güzel atarlar arac?n içerisine,üzerine ba?ka ?eyler koyarlar,ayr?ca teslim al?rken kolinin alt?na iyice bak?n derim çünkü bazen alttan aç?l?p sonra ?effaf bantla kapat?l?yor hiç fark?na varam?yorsunuz.eh bu konuda bayaa tecrübeli oldu?um için dikkatli olun derim.
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 5:15 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
Taraflar anla?t???na gore bir sorun yok. Kargoda sorunlar ya?an?yor bu bir gerçek. Zaten i?lerim ba??mdan a?k?n ba??ma gelmeyenler kalmad?...
Neyse kendinize iyi bak?n, Görü?mek üzere...
P.S.: Burda birbirimizi kaz?klama olay? olmaz. Varsa cihazlarda herhangi bir de?i?iklik ba?tan soley?n sunu takt?m bunu deg?st?rd?m söle böle felan d?ye ki sonradan bir sey olmas?n. Kal?n sa?l?cakla...
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 5:20 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
Bende konu?acam benide kaz?klad?lar @aegis arkada??m?z bundan 5 gün evvel bana bir PPC 1200 satt? extralar?n?da verdi extralar içinde hamam böcü?üüü,ölü sinek vard? ama fare kakas?da koyacakt? onu koymam?? ?imdi soruyorum @aegis utanm?yonmu beni kaz?klamaya ben fare kakas? olmayan PPC yi kullanmam aga ?ikayetçiyim at?n içeri
Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 12:25 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
Neysee. Arkada? gerekli aç?klamay? yapt?. ve bende kabul ett?m. Fazla uzatmaya gerek yok san?r?m. Ama bi ceza kesmek laz?m sende 3.1 romlu 1200 vard?r ?imdi, yada eline geçerse ilk bana sat?can ona göre bu 1 bidee el?ndeki 2 cd l?k whdload ar?ivine göz koydum ona göre
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız