Dergi
Ana Sayfa | Kisisel Sayfaniz | Forumlar | Makaleler | Uyelerimiz | ARAMA | C64 OYUNLARI | Iletisim
Tavsiye Siteler
Pasta Tarifleri

Fal Bakma Tarot Fal Bak

Altın Fiyatları

Kek Tarifleri

Sağlık Rehberi

Lazer Epilasyon İzmir

Site Sakinleri

Üye Olun
Kayıp Şifre

Dün: 0
Toplam Üye: 3,960
Son Üye: mmurat33

Günlük Hitler:
Bugün: 1440
Dün: 6653

En Fazla Bağlı:
Misafir(ler): 749
Üye(ler): 16
Toplam: 765

Şu An Bağlı:
Misafir(ler): 30
Üye(ler): 1
Gizli: 1
Toplam: 31

Haberler
Makaleler
Istatistikler

Şu ana kadar
13354155
sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: Temmuz 2004

Serbest Kürsü

Sadece Kaytli Kullancilar Giris Uye Degilseniz Uye Olun.

En Son Kim Vardi
Perpetual: 59 dak.
Dems: 1 saat, 10 dak.
gztkucukcekmece: 1 saat, 13 dak.
akyurekk: 2 saat, 29 dak.
kaptanakgun: 3 saat, 2 dak.
hakdead: 6 saat, 27 dak.
screen: 11 saat, 43 dak.
AstronBnX: 13 saat, 33 dak.
cgokhanozkan: 21 saat, 32 dak.
truvalinux: 1 gün, 30 dak.
zafer1994: 1 gün, 7 saat, 37 dak.
Avicenna: 1 gün, 20 saat, 29 dak.
aegis: 1 gün, 20 saat, 31 dak.
nazmiye: 2 gün
mmurat33: 2 gün
ruknettin: 2 gün
erdem: 4 gün
kabak72: 5 gün
aranello: 5 gün
Agony: 5 gün
gprs78: 5 gün
syberia2: 7 gün
savagery: 7 gün
peygo: 8 gün
donpaca: 9 gün
murat: 10 gün
starline: 10 gün
kaplan135: 11 gün
newzort: 12 gün
butcher: 12 gün
sirvantr: 12 gün
seiko: 14 gün
longbow75: 16 gün
safak: 16 gün
Adam: 16 gün
toddler: 18 gün
Abhaz: 18 gün
Mavili__: 19 gün
acetinkaya: 22 gün
mrtr: 22 gün
MyTH: 25 gün
önce burdalardi.

Alexa Site Bilgisi

Amiga Türk :: Başlığı Görüntüle - dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Amiga Türk Forum Ana Sayfası -> Havadan Sudan
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
polat27
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: ist

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 1:17 pm    Mesaj konusu: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar makina dün isyerime geldi.. görünümü cok iyi hatta yaninda gelen mausee nedeoeyse sifir gibi.. eve gittim heyecanla makinayi kurdum.. cali?tird?m.. fakat disketleri okumuyor daha do?rusu 3 4 saniye okuyor flopi cali?iyor.. ama sonra rom ekranina dönüyor.. dolayisiyle tabiki disket bozuktur dedim.. ama hicbir diketi çali?tirmadi.. ama ayni disketler plus ta çali?tilar.. bende tabi makinay? açtim koblo filan çikmi? olabilir diye.. flopi temizleme disketiyle flopiyi temizledim.. ama nafile..
tabi o moral çöküntüsü içindee çünkü daha önce de netten ali? veri? yapt???mda 2 kez kandirilmi?tim... yine böyle bir durum var sanip o anki düsüncelerimi hemen forma yazdim.. dreams arkadasimi pek tanimiyorum.. frorum daki diger arkadaslar zaten özellikle hakdead görevi geregi beni uyardi.. dreams arkadasimizin oyle biri olmadi?ini bana iletteler..
dreams arkada?imizle telefonda görü?tük.. ve kendisi makinayi saglam gönderdi?ini belirtti.. ama yinede böyle bir problem varsa bu sorunun. ggiderilmesi konusunda.. anlastik.. öncelikle heyacana kapilip dreams arkadasimizla bire bir görüsmeden ön yargi ile yaptigim yorumlardan dolayi. dremsten.. doha sonrada forum görevlilerinden.. ve deger arkadaslardan.. özür dilerim... tabi hakdead arkadasada uyari yaparak beni frenledi?i için tesekkür ederim.. belki daha kirici sözlerde yazabilirdim... herkese duyrulur...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hakdead
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: İzmir /Narlıdere

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 1:20 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

bize yak??an budur arkada?lar. lütfen sinirli olmayal?m k?r?c? olmayal?m ve uyaral?m. benim burda görevim size hizmet etmek ve aran?z? bulmak. sorunu aran?zda arkada?ça halledece?inize inan?yorum. art?k bu ortam içinde kan kaybedecek gücümüz kalmad?, dost kalal?m!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdead
Yardımsever
Yardımsever

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 1:26 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

belki mesaj editledi?im için adminler bana k?zacakt?r. fakat bunu olas? bir kavgan?n veya gerginli?in olmamas? için görevim icab? yapt?m.

sayg?lar
hakan koyuncu
Başa dön
Dreams
Tecrübeli
Tecrübeli

Nereden: istanbul

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 1:52 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

polat. Öncel?kle ben?mle konu?madan foruma yazman? hiç sana yak??t?ramad?m. Ya ben her dak?ka nete g?rmek zoundam?y?m. Herkes?n kend?ne a?t b?r ozel ya?ant?s? var. once ozel mesaj atars?n, çözüm arars?n. e?er kar??ndak? sorununu çözmüyor ve de ma?dur oldu?unu dü?ünüyorsan son çare olarak serbest kürsüde yazars?n. Ama sen daha ben? b?le aray?p problem?n ne oldu?u hakk?nda b?lg? vermem??ken, ulu orta b?de pc floppys? demi?sin. ?ahsen ben amigaya direkt olarak pc floppy si tak?lab?ld???n? b?lm?yorum, ve zannetm?yorumda. Ben?m hakk?mda ne yazd???n?da b?lm?yorum, ama aynen sana iade ediyorum. Çunk? insanlar? rencide etmek bu kadar kolaym?? demekki.
Amiga hakk?nda bilgili arkada?lar?mla konu?tu?umda sorunun kafa ayar?ndan olab?lece?ini ve bununda kargoda olu?ab?lcek b?r problem oldu?unu soylediler. Çunku disketi okuyor ama b? yerden sonra okumuyor demi?sin. Ben kargoya vermeden oncede kontrol ett?m, h?c b? problem? yoktu.
Pc floopsini hiç bi ek devre olmadan ba?layabilmi?im demekki, bravo bana.
Polat sen bana cihaz? gönder arkada??m. ben hemen paran? interaktiften gonderey?m. Ben pc floppy li cihaz?m? kullanmaya devam eder?m. (Nas?l becermi?sem art?k)
Tüm AmigaTürk ailesinede verdi?im rahats?zl?ktan dolay? özür dilerim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ice_man
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: izmir / Menemen

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 2:09 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

polat27 san?r?m dreams e bir özür borcun var
uzak al?mlarda kargodan kaynaklanabilecek sorunlar? bu al?mlar? yaparken risk faktörü olarak göz önüne almal?y?z yollayan arkada??mda içeri?in emniyetini almal? ama risk her zaman vard?r böyle durumlarda malesef ellerimiz ba?l? kargo ?irketine çünkü oricin ambalaj? olmad??ndan sigortas?z gidiyo (gerçi sigortal? gitse ne olacak alet öldükten sonra) ama ba?l?klar kavga için diil anla?mak vede yard?mla?mak için vard?r arkada?lar?m?n bu konuda daha titiz davranmalar? gereklidir birbirimizi k?rmadan önce anla?may? denesek san?r?m hiç sorun ç?km??cak
daha dikkatli lütfen
Başa dön
Dreams
Tecrübeli
Tecrübeli

Nereden: istanbul

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 2:24 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

Ya iceman dostum. Yukarda ALLAH var. S?rf gittim ozel koli yapt?m cihaza b??ey olmas?n diye. içini gazete ka??tlar?yla destekled?m. Her b? yer?n? emniyete ald?m. Ama demekk? kargodan problemler olab?l?yormu?. ben?m uzuldu?um problem?n b?reb?r çözümden yana de?ilde uluorta çözülmeye kalk?lmas?. Shocked
Cihazda b? problem varsa, yada satarkende yazd?m. en ufak b? yer?nde kir, pas, v.s. varsa arkada? gonders?n c?haz?.
Ben zaten cihaz? yedek olarak kend?me sakl?yordum, ama arkada? 1 hafta belki 600 diye ba??rd?, durdu. Bende aç?kcas? hem ?ht?yac? gorulsun, hemde n?ck? polat (kurtlar vad?s? hayran?y?md?rda ) d?ye gonlu olsun d?ye verd?m. Ama bunlar haketmed?m.
Dedi?im gibi pc floppys? kullanm??sam e?er b? daha bu foruma gelmem. Özrümü dilerim, mak?ney?de ger? al?r?m. Ama e?er pc flopysi de?ilse arkada? gere?ini yaps?n.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coze
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: Tokyo - Japonya

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 2:26 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

arkada?lar kargoda bilgisayar veya disket sürücü gönderirken içine disket koyup gönderin. kafan?n yerinden oynamas?n? bir nebze önlemi? olursunuz.

e?er sorun kafa ayar?ndaysa bu giderilebilir. ben yapmad?m gerçi ama bu konuda bilgili arkada?lar var forumda. hatta sedail'in yad??? bir makale'de olacakt?.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hakdead
Yardımsever
Yardımsever

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 2:28 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

coze acaba sana gönderdi?im kargo ne alemde, A600 ne alemde Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Amiga Türk Forum Ana Sayfası -> Havadan Sudan Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Türkiye'nin Tek ve Gerçek Amiga & Commodore64 Haber ve Forum Portali