Tarih: Sal Hzr 07, 2005 1:17 pm Mesaj konusu: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
arkadaslar makina dün isyerime geldi.. görünümü cok iyi hatta yaninda gelen mausee nedeoeyse sifir gibi.. eve gittim heyecanla makinayi kurdum.. cali?tird?m.. fakat disketleri okumuyor daha do?rusu 3 4 saniye okuyor flopi cali?iyor.. ama sonra rom ekranina dönüyor.. dolayisiyle tabiki disket bozuktur dedim.. ama hicbir diketi çali?tirmadi.. ama ayni disketler plus ta çali?tilar.. bende tabi makinay? açtim koblo filan çikmi? olabilir diye.. flopi temizleme disketiyle flopiyi temizledim.. ama nafile..
tabi o moral çöküntüsü içindee çünkü daha önce de netten ali? veri? yapt???mda 2 kez kandirilmi?tim... yine böyle bir durum var sanip o anki düsüncelerimi hemen forma yazdim.. dreams arkadasimi pek tanimiyorum.. frorum daki diger arkadaslar zaten özellikle hakdead görevi geregi beni uyardi.. dreams arkadasimizin oyle biri olmadi?ini bana iletteler..
dreams arkada?imizle telefonda görü?tük.. ve kendisi makinayi saglam gönderdi?ini belirtti.. ama yinede böyle bir problem varsa bu sorunun. ggiderilmesi konusunda.. anlastik.. öncelikle heyacana kapilip dreams arkadasimizla bire bir görüsmeden ön yargi ile yaptigim yorumlardan dolayi. dremsten.. doha sonrada forum görevlilerinden.. ve deger arkadaslardan.. özür dilerim... tabi hakdead arkadasada uyari yaparak beni frenledi?i için tesekkür ederim.. belki daha kirici sözlerde yazabilirdim... herkese duyrulur...
Kayıt: Jul 29, 2004 Mesajlar: 731 Nereden: İzmir /Narlıdere
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 1:20 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
bize yak??an budur arkada?lar. lütfen sinirli olmayal?m k?r?c? olmayal?m ve uyaral?m. benim burda görevim size hizmet etmek ve aran?z? bulmak. sorunu aran?zda arkada?ça halledece?inize inan?yorum. art?k bu ortam içinde kan kaybedecek gücümüz kalmad?, dost kalal?m!!!
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 1:52 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
polat. Öncel?kle ben?mle konu?madan foruma yazman? hiç sana yak??t?ramad?m. Ya ben her dak?ka nete g?rmek zoundam?y?m. Herkes?n kend?ne a?t b?r ozel ya?ant?s? var. once ozel mesaj atars?n, çözüm arars?n. e?er kar??ndak? sorununu çözmüyor ve de ma?dur oldu?unu dü?ünüyorsan son çare olarak serbest kürsüde yazars?n. Ama sen daha ben? b?le aray?p problem?n ne oldu?u hakk?nda b?lg? vermem??ken, ulu orta b?de pc floppys? demi?sin. ?ahsen ben amigaya direkt olarak pc floppy si tak?lab?ld???n? b?lm?yorum, ve zannetm?yorumda. Ben?m hakk?mda ne yazd???n?da b?lm?yorum, ama aynen sana iade ediyorum. Çunk? insanlar? rencide etmek bu kadar kolaym?? demekki.
Amiga hakk?nda bilgili arkada?lar?mla konu?tu?umda sorunun kafa ayar?ndan olab?lece?ini ve bununda kargoda olu?ab?lcek b?r problem oldu?unu soylediler. Çunku disketi okuyor ama b? yerden sonra okumuyor demi?sin. Ben kargoya vermeden oncede kontrol ett?m, h?c b? problem? yoktu.
Pc floopsini hiç bi ek devre olmadan ba?layabilmi?im demekki, bravo bana.
Polat sen bana cihaz? gönder arkada??m. ben hemen paran? interaktiften gonderey?m. Ben pc floppy li cihaz?m? kullanmaya devam eder?m. (Nas?l becermi?sem art?k)
Tüm AmigaTürk ailesinede verdi?im rahats?zl?ktan dolay? özür dilerim.
Kayıt: Aug 15, 2004 Mesajlar: 1791 Nereden: izmir / Menemen
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 2:09 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
polat27 san?r?m dreams e bir özür borcun var
uzak al?mlarda kargodan kaynaklanabilecek sorunlar? bu al?mlar? yaparken risk faktörü olarak göz önüne almal?y?z yollayan arkada??mda içeri?in emniyetini almal? ama risk her zaman vard?r böyle durumlarda malesef ellerimiz ba?l? kargo ?irketine çünkü oricin ambalaj? olmad??ndan sigortas?z gidiyo (gerçi sigortal? gitse ne olacak alet öldükten sonra) ama ba?l?klar kavga için diil anla?mak vede yard?mla?mak için vard?r arkada?lar?m?n bu konuda daha titiz davranmalar? gereklidir birbirimizi k?rmadan önce anla?may? denesek san?r?m hiç sorun ç?km??cak
daha dikkatli lütfen
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 2:24 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
Ya iceman dostum. Yukarda ALLAH var. S?rf gittim ozel koli yapt?m cihaza b??ey olmas?n diye. içini gazete ka??tlar?yla destekled?m. Her b? yer?n? emniyete ald?m. Ama demekk? kargodan problemler olab?l?yormu?. ben?m uzuldu?um problem?n b?reb?r çözümden yana de?ilde uluorta çözülmeye kalk?lmas?.
Cihazda b? problem varsa, yada satarkende yazd?m. en ufak b? yer?nde kir, pas, v.s. varsa arkada? gonders?n c?haz?.
Ben zaten cihaz? yedek olarak kend?me sakl?yordum, ama arkada? 1 hafta belki 600 diye ba??rd?, durdu. Bende aç?kcas? hem ?ht?yac? gorulsun, hemde n?ck? polat (kurtlar vad?s? hayran?y?md?rda ) d?ye gonlu olsun d?ye verd?m. Ama bunlar haketmed?m.
Dedi?im gibi pc floppys? kullanm??sam e?er b? daha bu foruma gelmem. Özrümü dilerim, mak?ney?de ger? al?r?m. Ama e?er pc flopysi de?ilse arkada? gere?ini yaps?n.
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 385 Nereden: Tokyo - Japonya
Tarih: Sal Hzr 07, 2005 2:26 pm Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
arkada?lar kargoda bilgisayar veya disket sürücü gönderirken içine disket koyup gönderin. kafan?n yerinden oynamas?n? bir nebze önlemi? olursunuz.
e?er sorun kafa ayar?ndaysa bu giderilebilir. ben yapmad?m gerçi ama bu konuda bilgili arkada?lar var forumda. hatta sedail'in yad??? bir makale'de olacakt?.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız