Dergi
Ana Sayfa | Kisisel Sayfaniz | Forumlar | Makaleler | Uyelerimiz | ARAMA | C64 OYUNLARI | Iletisim
Tavsiye Siteler
Pasta Tarifleri

Kek Tarifleri

Sağlık Rehberi

Lazer Epilasyon İzmir

Site Sakinleri

Üye Olun
Kayıp Şifre

Dün: 2
Toplam Üye: 3,888
Son Üye: hellbells

Günlük Hitler:
Bugün: 81
Dün: 4787

En Fazla Bağlı:
Misafir(ler): 749
Üye(ler): 16
Toplam: 765

Şu An Bağlı:
Misafir(ler): 22
Üye(ler): 0
Toplam: 22

Haberler
Makaleler
Istatistikler

Şu ana kadar
11829898
sayfa izlenimi aldık. Başlangıç: Temmuz 2004

Serbest Kürsü

Sadece Kaytli Kullancilar Giris Uye Degilseniz Uye Olun.

En Son Kim Vardi
toddler: 2 saat, 1 dak.
Agony: 3 saat, 58 dak.
cgokhanozkan: 4 saat 49 sn.
scopex: 4 saat, 41 dak.
Perpetual: 6 saat, 43 dak.
hellbells: 7 saat, 56 dak.
commander64: 13 saat, 8 dak.
akyurekk: 13 saat, 16 dak.
Pofuduk: 1 gün, 5 saat, 30 dak.
toko65: 3 gün
longbow75: 3 gün
saddasq: 3 gün
fdikbas: 3 gün
kaplan135: 4 gün
gokhangokhan: 5 gün
1drop: 5 gün
magic_gun: 6 gün
mcmstar: 6 gün
dleppard: 7 gün
zewzeq: 7 gün
AmigAmigA: 7 gün
hoca: 8 gün
EinHander: 9 gün
Dems: 9 gün
adanakid: 10 gün
frozenmemo: 11 gün
frozenmemo: 11 gün
murmuro: 14 gün
uriah_heep: 17 gün
screen: 17 gün
casey_jones: 18 gün
phantom: 20 gün
nightfall: 21 gün
seiko: 22 gün
retromaster: 25 gün
murderer: 27 gün
Node: 27 gün
ATARI41: 28 gün
dyerel: 28 gün
ancalimon: 28 gün
myriac: 28 gün
önce burdalardi.

Alexa Site Bilgisi

Amiga Türk :: Başlığı Görüntüle - dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Amiga Türk Forum Ana Sayfası -> Havadan Sudan
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
coze
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: Tokyo - Japonya

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 4:11 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

valla ?u an için emin ellerde. bir an önce kavu?sam ke?ke diyorum ama daha var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akyurekk
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: İstanbul/Levent

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 4:11 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

arkada?lar olabilir her?ey,zaten polat'da yapt??? hatan?n fark?nda özür dilemi?.ben sürekli kargo ile içiçe oldu?um için çok iyi biliyorum,kargoya verdi?iniz ?ey ne olursa olsun hiç farketmez ?ce man in dedi?i gibi e?er orj ambalaj?nda de?ilse her türlü hasar ve ziyan? gönderene aittir,ayr?ca üstüne istedi?iniz kadar dikkat k?r?l?r yaz?n (hatta abart?yorum dikkat nükleer madde yaz?n hiç farketmez) koliyi bir güzel atarlar arac?n içerisine,üzerine ba?ka ?eyler koyarlar,ayr?ca teslim al?rken kolinin alt?na iyice bak?n derim çünkü bazen alttan aç?l?p sonra ?effaf bantla kapat?l?yor hiç fark?na varam?yorsunuz.eh bu konuda bayaa tecrübeli oldu?um için dikkatli olun derim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
polat27
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: ist

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 4:55 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

en ustek? ac?klamandada yazd?m.. daha once netten ald?g?m 2 am?gada bas?ma geld? d?ye.. adam alm?s pc flop?s?n? d?rek am?gan?n ?c?ne takm?s.. b?da bul bulab?l?rsen... y?ne telasland?m ayn? sey bas?ma geld?m.. ben?m durumumuda dusunun ?nsan gercekten kend?n? kotu h?ssed?yor.. ben?m s?md?ye kadar h?c 600 olmam?st? bu ?lk.. onun heyacan?da vard?.. boyle b?r sorun c?kar?ncada y?ne ayn? sey sand?m.. tab? dreams arkads?m?z? tan?m?yordum.. ben zaten burdada hatam? kabul ett?m.. k?s?sel sorunumu formun herkeze ac?k yer?nde yazd?g?m ?c?n ozur d?led?m.. d?rek dreams arkads?mla temasa gecmem gerek?rd?.. sonucta kend?s? saglam yollad?m d?yor.. ve forumdak? d?ger gorusler?ne onem verd?g?m arkaslarda dreams oyle sey yapmaz ded?ler.. bende on yarg?l? ve hatal? davrand?g?m? kabul ett?m..
dreams arkads?m arkadas gereg?n? yaps?n dem?ss?n.. telefondak? konusmam?zda zaten gereg?n? yapt?g?m? san?yorum.. gonder?len mal gonder?c?n?n r?sk?nde seyahat eder.. daha dun ankarya 500 plus gonderd?m.. bana kag?t ?mzalatt?lar.. sehayat s?ras?ndak? bozulursa mesul?yet sana ay?t d?yee.. mak?nay? nas? tesl?m ald?ysam oyle kabul ed?yorum.. d?ye senle anlast?k san?r?m.. mak?nada zaten sorun yokk?.. flop?s?nde sorun var...oda sen?nde bel?rtt?g?n g?b? kargodan. kaynakland?..
ben mak?nay? ger? gondermek ?stem?yorum.. allah ?c?n mak?na guzell.. ama sen ?llede ger? gonder dersen.. mak?nay? sana gonder?r?m.. ama paray? ger? almam.. sonucta herkez?n gordugu b?r yerde sen?n hakk?nda olumsuz yorum yapt?m.. y?ne herkez?n goreceg?b?ryerdede hatal? davrand?g?m? kabull ett?m.. sahs?na hakaret edecek b?r kel?mede yazmad?m sadece yazd?g?m arkadas arkadas? kaz?klarm? g?b? b?seydi..
ama art?k bende b?l?yorum.. dreams boyle b?sey yapmaz...
bu konuyuda buradfa kapatal?m der?m.. ?st avrupa yakas?na gel?rsen sen? ev?mde m?saf?r etmek ?ster?m.. kend?ne ?y? bakk.. tekrar d?ger forumdak? arkaslardanda verd?g?m rahats?zl?ktan dolay? ozuur d?ler?m..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
scopex
Administrator
Administrator

Nereden: ^ISTANBUL^

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 5:15 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

Taraflar anla?t???na gore bir sorun yok. Kargoda sorunlar ya?an?yor bu bir gerçek. Zaten i?lerim ba??mdan a?k?n ba??ma gelmeyenler kalmad?...

Neyse kendinize iyi bak?n, Görü?mek üzere...

P.S.: Burda birbirimizi kaz?klama olay? olmaz. Varsa cihazlarda herhangi bir de?i?iklik ba?tan soley?n sunu takt?m bunu deg?st?rd?m söle böle felan d?ye ki sonradan bir sey olmas?n. Kal?n sa?l?cakla...
Başa dön
criminal-fx
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: antalya

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 5:20 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

Bende konu?acam benide kaz?klad?lar @aegis arkada??m?z bundan 5 gün evvel bana bir PPC 1200 satt? extralar?n?da verdi extralar içinde hamam böcü?üüü,ölü sinek vard? ama fare kakas?da koyacakt? onu koymam?? ?imdi soruyorum @aegis utanm?yonmu beni kaz?klamaya ben fare kakas? olmayan PPC yi kullanmam aga ?ikayetçiyim at?n içeri Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Razz Razz Razz Razz
Başa dön
Agony
Administrator
Administrator

Nereden: ^Ankara^

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 5:33 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

sevgili criminal-fx,

bizim zaman?m?zda pireler de?il, nineler berberdi....berbere gidip saç kestirmeye korkard?k..ya yaaa Very HappyVery HappyVery Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ice_man
Yardımsever
Yardımsever

Nereden: izmir / Menemen

MesajTarih: Sal Hzr 07, 2005 7:50 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

criminal herhalde aegis fare kakas?n? diilde kendisini yollam??t?r bekliicen hatta birazda ishal edecen ki o malzeme eline çabuk ve bol geçsin

yaw i?in suyu ç?kt? evde gülmekten gebertçen beni criminal gelecem yan?na bu yaz s?k? dur sabahlara kadar kahkaha atmayan bizden diildir ... Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dreams
Tecrübeli
Tecrübeli

Nereden: istanbul

MesajTarih: Çrş Hzr 08, 2005 12:25 pm    Mesaj konusu: Re: dreams den aldigim 600 le ilgili aciklama Alıntıyla Cevap Ver

Neysee. Arkada? gerekli aç?klamay? yapt?. ve bende kabul ett?m. Fazla uzatmaya gerek yok san?r?m. Ama bi ceza kesmek laz?m Very Happy sende 3.1 romlu 1200 vard?r ?imdi, yada eline geçerse ilk bana sat?can ona göre bu 1 Smile bidee el?ndeki 2 cd l?k whdload ar?ivine göz koydum ona göre Razz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Amiga Türk Forum Ana Sayfası -> Havadan Sudan Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Türkiye'nin Tek ve Gerçek Amiga & Commodore64 Haber ve Forum Portali